Lahki način je IZKLOPLJEN
Vaš Pi je varen – vendar se je v načinu Lite morda zdel nižji

@PiCoreTeam 10. januar – 03:06
Način Pi Lite je vklopljen, kadar je storitev v tehničnem vzdrževanju ali nadgradnji ali kadar je promet zelo velik. Lahek način omogoča samo bistvene značilnosti Pi, npr. rudarjenje, prijave in povabila. Vaše stanje ali stanje KYC ne bo v živo posodobljeno v lahkem načinu, ampak bo popravljeno, ko se vrne običajni način. Prosimo bodite prepričani, da je vaš Pi na varnem.
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami.
PS. Vzdrževanje
Mobilna aplikacija Pi je v vzdrževanju in včasih deluje z omejenimi funkcijami v načinu Lite. To vzdrževanje bo trajalo nekaj dni. Jedrna ekipa si neprestano prizadeva, da bi zmanjšala nevšečnosti. Bodite potrpežljivi in bodite prepričani, da je vaš Pi na varnem. Če vaša aplikacija ne deluje, preprosto preverite pozneje, ne odstranjujte in znova nameščajte. Če znova namestite aplikacijo, boste morda pozabili geslo, če ste pozabili geslo, ker je sistem za obnovitev gesla morda brez povezave.
Dobra stran: naša začetna denarnica Pi za Testnet, ki ni skrbniška, je pripravljena in Core Team jo interno preizkuša. Naš cilj je, da jo posredujemo moderatorjem in nato do konca meseca za prosilce vozlišča. Ostani na vezi.

Spread the word. Share this post!