POLITIKA ZASEBNOSTI

Zadnja posodobitev: 6. avgusta 2018

SocialChain priznava, da ljudje, ki uporabljajo SocialChain, cenijo njihovo zasebnost. Ta politika zasebnosti (“politika”) opisuje, kako SocialChain (“mi”, “naši” ali “mi”) zbira, uporablja, deli in shranjuje osebne podatke uporabnikov tega spletnega mesta https://socialchain.app/ ( stran”). Ta pravilnik velja za Spletno mesto, aplikacije, izdelke in storitve (skupaj “Storitve”) na ali v katerih je objavljen, povezan ali sklican nanj.

Z uporabo storitev sprejemate pogoje te politike in naše pogoje uporabe ter soglašate z zbiranjem, uporabo, razkritjem in hrambo vaših podatkov, kot je opisano v tej politiki. Če tega še niste storili, preglejte tudi naše pogoje uporabe. Pogoji uporabe vsebujejo določbe, ki omejujejo našo odgovornost do vas in zahtevajo, da vsak spor z nami rešite individualno in ne kot del kakršnih koli razrednih ali reprezentativnih ukrepov. ČE SE NI DOGOVORILI Z nobenim delom te politike zasebnosti ali z našimi pogoji, potem prosimo, da ne uporabljate nobene storitve.

Upoštevajte, da ta pravilnik ne velja za informacije, zbrane na spletnih mestih ali storitvah tretjih oseb, do katerih lahko dostopate prek Storitev ali ki nam jih pošljete prek e-pošte, besedilnega sporočila ali drugega elektronskega sporočila ali brez povezave.

Če obiskujete to spletno mesto iz Evropske unije (EU), glejte naše Obvestilo zadevnim osebam EU spodaj o naših pravnih podlagah za obdelavo in prenos vaših podatkov.

KAJ ZBIRAMO

Informacije o vas dobimo na različne načine.

Informacije, ki nam jih dajete

Informacije, ki jih zbiramo od vas, vključujejo:

Mrežne informacije v zvezi s transakcijami;
Podatki o stikih in identiteti, na primer vaš e-poštni naslov;
Povratne informacije in dopisovanje, kot so podatki, ki jih navedete v svojih odzivih na ankete, ko sodelujete v dejavnostih tržnega raziskovanja, prijavite težavo s storitvijo, prejmete podporo strankam ali kako drugače dopisujete z nami;
Podatki o uporabi, kot so informacije o tem, kako uporabljate storitev in komunicirate z nami; in
Trženjske informacije, kot so vaše želje glede prejemanja tržnih komunikacij in podrobnosti o tem, kako sodelujete z njimi.

Informacije, ki jih dobimo od drugih

Informacije o vas lahko dobimo iz drugih virov tretjih oseb in jih lahko dodamo informacijam, ki jih dobimo z vašo uporabo storitev. Take informacije lahko vključujejo:

Lahko zbiramo podatke, ki jih drugi uporabniki dajo o vas, ko uporabljajo naše storitve. Na primer, če nam drug uporabnik omogoča, da zbiramo informacije iz imenika naprave ali e-poštnih stikov – in vi ste eden od uporabnikov – lahko združimo informacije, ki jih zbiramo iz telefonskega imenika tega uporabnika ali e-poštne stike z drugimi informacijami, o katerih smo zbrali ti. Informacije lahko dobimo tudi od drugih podjetij. Na primer, ponujamo vam možnost, da se prijavite v naše storitve prek vašega Facebook računa. Z vašim pooblastilom prek Facebooka, Googla ali iOS-a nam bodo ta podjetja posredovala podatke, ki jih soglašate z nami.
Widgeti za socialne medije: Na našem spletnem mestu so lahko funkcije družabnih medijev, kot so Facebook prijava, gumb “všeč” in widgeti, kot je gumb “deli to”. Te funkcije lahko zbirajo vaše osebne podatke in spremljajo vašo uporabo spletnega mesta. Te funkcije družabnih medijev gosti tretja oseba ali gostuje neposredno na našem spletnem mestu. Vaše interakcije s temi funkcijami ureja politika zasebnosti podjetja, ki zagotavlja takšne funkcije.

Podatki se samodejno zbirajo, ko uporabljate naše storitve

Ko uporabljate naše storitve, zbiramo podatke o vaši uporabi naših aplikacij, dejavnostih, ki jih imate prek naših strežnikov, na primer, katero virtualno blago, ki ga izberete za pošiljanje, koliko pošljete, število prijateljev, ki jih povabite v naše aplikacije.

Informacije o napravi Zbiramo informacije, specifične za napravo, kot so model strojne opreme, različica operacijskega sistema, identifikator oglaševanja, edinstveni identifikatorji aplikacij, edinstveni identifikatorji naprave, vrsta brskalnika, jezik, brezžično omrežje in informacije o mobilnem omrežju (vključno s številko mobilnega telefona).

Imenik naprav. Če uporabljate našo mobilno aplikacijo, bomo morda – z vašim soglasjem – zbrali podatke iz imenika vaše naprave.

Informacije o lokaciji. Ko uporabljate naše storitve, lahko zbiramo podatke o vaši lokaciji. Z vašim soglasjem lahko zbiramo tudi podatke o vaši natančni lokaciji z uporabo metod, ki vključujejo GPS, brezžična omrežja, stolpnice, dostopne točke Wi-Fi in druge senzorje, kot so žiroskopi, merilniki pospeška in kompasi.

Podatki o dnevniku. Podatke dnevnika zbiramo tudi, ko uporabljate naše spletno mesto. Te informacije med drugim vključujejo:

podrobnosti o tem, kako ste uporabljali naše storitve
podatke o napravi, kot so vrsta vašega spletnega brskalnika, operacijski sistem in jezik
časi dostopa
prikazanih strani
IP naslov
identifikatorji, povezani s piškotki ali drugimi tehnologijami, ki lahko enolično prepoznajo vašo napravo ali brskalnik
strani, ki ste jih obiskali

5000/5000

Omejitev znakov: 5000

e ali po navigaciji do našega spletnega mesta.
strani ali funkcije našega spletnega mesta, do katerih je uporabnik brskal, in čas, ki ga je uporabnik uporabil, strani, pogostost, s katero uporabnik spletno mesto uporablja, iskalne izraze, povezave na našem spletnem mestu, na katere je uporabnik kliknil ali uporabil, in druge statistike.

Piškotke ali podobne tehnologije lahko uporabljamo za analizo trendov, upravljanje spletnega mesta, spremljanje gibanja uporabnikov po spletnem mestu in za zbiranje demografskih informacij o naši uporabniški bazi kot celoti. Uporabniki lahko nadzorujejo uporabo piškotkov na ravni posameznega brskalnika. Če želite več informacij, glejte razdelek »Politika piškotkov« spodaj.

Google Analytics uporabljamo tudi, da vam pomagamo ponuditi optimizirano uporabniško izkušnjo. Več informacij o uporabi vaših osebnih podatkov v storitvi Google Analytics najdete tukaj: https://policies.google.com/privacy?hl=sl

Informacije, ki jih nikoli ne bomo zbrali. Nikoli vas ne bomo prosili, da delite svoje zasebne ključe ali seme denarnice. Nikoli ne zaupajte nikomur ali kateremu koli spletnemu mestu, ki zahteva, da vnesete svoje zasebne ključe ali seme denarnice.
KAKO UPORABLJAMO INFORMACIJE

Za zagotavljanje naše storitve

Vaše podatke bomo uporabili na naslednje načine:

razvijamo, delujemo, izboljšujemo, zagotavljamo, vzdržujemo in ščitimo naše storitve
komunicirati z vami, da pošiljate informacije, vključno s potrditvami, tehničnimi obvestili, posodobitvami, varnostnimi opozorili ter podpornimi in administrativnimi sporočili itd.
spremljati in analizirati uporabo
prilagodite storitve med drugim, tako da predlagamo prijatelje ali predloge za sporočila ali prilagodite vsebino, ki vam jo prikazujemo, vključno z oglasi
povečati varnost in varnost naših izdelkov in storitev
preverite svojo identiteto ter ščitite, preiskujte in odvračajte od goljufivih, nepooblaščenih ali nezakonitih dejavnosti.
informacije, ki smo jih zbrali iz piškotkov in druge tehnologije, uporabite za izboljšanje storitev in vaše izkušnje z njimi

Za uskladitev z zakonom

Vaše osebne podatke uporabljamo, če menimo, da so potrebni ali ustrezni za skladnost z veljavnimi zakoni, zakonitimi zahtevami in pravnim postopkom, na primer za odzive na sodne pozive ali prošnje državnih organov.

Za optimizacijo naše platforme

Za optimizacijo vaše uporabniške izkušnje lahko vaše podatke uporabimo za upravljanje, vzdrževanje in izboljšanje naših storitev. Vaše podatke bomo lahko uporabili tudi za odgovor na vaše pripombe in vprašanja v zvezi s storitvami ter za vas in druge uporabnike za splošno storitev za stranke.

Za izpolnitev vaših zahtev

Z vašim soglasjem lahko z vašo privolitvijo uporabimo ali delimo vaše osebne podatke, na primer, ko nam naročite, da v zvezi z vašimi osebnimi podatki sprejmemo posebne ukrepe ali se odločite za tržno komunikacijo tretjih oseb.
DELITEV OSEBNIH INFORMACIJ

Osebnih podatkov, ki nam jih posredujete drugim organizacijam, ne delimo ali prodajamo brez vašega izrecnega soglasja, razen kot je opisano v tej politiki zasebnosti. Osebne podatke razkrivamo tretjim osebam v naslednjih okoliščinah:

Pridružena podjetja. Vaše osebne podatke lahko razkrijemo našim podružnicam in podružnicam podjetij za namene, skladne s tem pravilnikom o zasebnosti.
Poslovni prenosi. Osebne podatke lahko delimo, ko sklenemo poslovno pogodbo ali se dogovarjamo o poslovnem sporazumu, ki vključuje prodajo ali prenos celotnega ali dela našega poslovanja ali premoženja. Ti posli lahko vključujejo katero koli združitev, financiranje, nakup ali stečajno transakcijo ali postopek.
Skladnost z zakoni in izvrševanje zakona; Zaščita in varnost. Osebne podatke lahko delimo v pravne, zaščitne in varnostne namene.
Lahko si delimo informacije za skladnost z zakoni.
Lahko si delimo informacije za odgovor na zakonite zahteve in pravne postopke.
Lahko delimo informacije za zaščito pravic in lastnine naših, naših agentov, strank in drugih. To vključuje uveljavljanje naših sporazumov, pravilnikov in pogojev uporabe.
Informacije lahko izmenjamo v sili. To vključuje varovanje varnosti naših zaposlenih in agentov, naših strank ali katere koli osebe.
Strokovni svetovalci in ponudniki storitev. Informacije lahko delimo s tistimi, ki jih potrebujejo, da delajo namesto nas. Ti prejemniki lahko vključujejo tretja podjetja in posameznike, ki upravljajo in zagotavljajo storitev v našem imenu (na primer podporo strankam, gostovanje, dostavo e-pošte in storitve upravljanja podatkovnih baz), pa tudi odvetnike, bankirje, revizorje in zavarovalnice.
S tretjimi osebami kot del združitve ali prevzema. Če se SocialChain vključi v združitev, prodajo premoženja, financiranje, likvidacijo ali stečaj ali nakup celotnega ali dela dela podjetja drugemu podjetju, lahko vaše podatke delimo z njim pred in po zaključku transakcije.
Skupaj ali po de-identifikaciji. Prav tako lahko delimo s tretjimi osebami, kot so oglaševalci, združene ali onemogočene informacije, ki jih ni mogoče smiselno uporabiti za vašo identifikacijo.
Drugo. Lahko nam dovolite, da delimo vaše osebne podatke z drugimi podjetji ali subjekti po vaši izbiri. Oni mi

5000/5000

Omejitev znakov: 5000

bodo veljali pravilniki o zasebnosti prejemnika ali subjektov.

Z drugimi lahko tudi delimo zbrane in / ali anonimizirane podatke za lastno uporabo.
UPORABNIKI ZUNAJ ZDRUŽENIH DRŽAV

Uporabnike pozdravljamo z vsega sveta, toda kjer koli živite ali uporabljate naše storitve, naše storitve upravljamo iz Združenih držav Amerike. To pomeni, da lahko vaše osebne podatke zbiramo iz njih, jih prenašamo in shranjujemo in obdelujemo v ZDA in drugih državah, katerih lokalna zakonodaja o varstvu podatkov in zasebnosti lahko nudi manj zaščite kot v vaši državi prebivanja ali iz katere koli države kjer uporabljate ali dostopate do storitev.

Uporabniki EU morajo prebrati pomembne podatke, ki so navedeni spodaj, o prenosu osebnih podatkov zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EGP).
KAKO JE INFORMACIJA ZAŠČITNA

Informacije, ki jih zbiramo, hranimo, dokler so potrebne in ustrezne za izpolnjevanje ciljev, opredeljenih v tej politiki zasebnosti. Poleg tega hranimo osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo, kadar je to potrebno, preprečujemo prevare, rešujemo spore, odpravljamo težave, pomagamo pri kakršni koli preiskavi, uveljavljamo naše pogoje uporabe in druge zakonske ukrepe, ki jih dovoljuje zakon. Za določitev ustreznega obdobja hrambe osebnih podatkov upoštevamo količino, naravo in občutljivost osebnih podatkov, morebitno tveganje za škodo zaradi nepooblaščene uporabe ali razkritja vaših osebnih podatkov, za namene, za katere obdelujemo vaše osebne podatke in ali te cilje lahko dosežemo z drugimi sredstvi in ​​veljavnimi zakonskimi zahtevami.

V nekaterih okoliščinah lahko vaše osebne podatke anonimiziramo (tako da jih ni več mogoče povezati z vami); v tem primeru lahko te podatke uporabljamo v nedogled, ne da bi vas o tem obvestili naprej.

Uporabljamo standardne varnostne ukrepe, namenjene varovanju varnosti vseh informacij, poslanih prek storitev. Vendar varnosti informacij, ki se prenašajo po internetu, ni mogoče nikoli zagotoviti. Nismo odgovorni za kakršno koli prestrezanje ali prekinitev kakršnih koli komunikacij prek interneta ali za spremembe ali izgube podatkov. Uporabniki storitev so odgovorni za ohranjanje varnosti vseh geslov, biometričnih podatkov, ID-ja uporabnika ali druge oblike overjanja, ki sodelujejo pri dostopu do zaščitenih z geslom ali varnih območij katere koli od naših digitalnih storitev. Da bi zaščitili vas in vaše podatke, lahko brez kakršnega koli obvestila opustimo vašo uporabo katere koli od storitev, če čakamo na kakršno koli kršitev varnosti.
IZBOR IN SPREMEMBE INFORMACIJ

Dostop do, posodabljanje, popravljanje in brisanje vaših podatkov

Do informacij, ki ste jih prostovoljno posredovali prek svojega računa v storitvah, lahko dostopate do njih in jih pregledate, popravite ali izbrišete, tako da pošljete zahtevo na support@socialchain.app. Zahtevate lahko za spremembo izbire stikov, opustite skupno rabo z drugimi in posodobite svoje osebne podatke in nastavitve.

Sledilne tehnologije Na splošno

Orodja, ki so na voljo kot del večine komercialnih brskalnikov, običajno lahko onemogočijo ali odstranijo redne piškotke, v nekaterih primerih pa jih v prihodnosti blokirajo z izbiro določenih nastavitev. Če želite več informacij, glejte razdelek »Politika piškotkov« spodaj.

Google Analytics

Izbirate lahko glede uporabe piškotkov iz storitve Google Analytics, tako da obiščete https://tools.google.com/dlpage/gaoptout in prenesete dodatek brskalnika za izključitev Google Analytics.

KONTAKTNI PODATKI. Pozdravljamo vaše komentarje ali vprašanja v zvezi s tem pravilnikom, lahko pa nas kontaktirate na: support@socialchain.app.

SPREMEMBE TE POLITIKE ZASEBNOSTI. To politiko zasebnosti lahko kadar koli spremenimo. Svetujemo vam, da občasno pregledate to stran za najnovejše informacije o naših praksah zasebnosti. Če bomo spremenili kakršne koli spremembe, bomo spremenili zgornji datum posodobitve.

Morebitne spremembe tega pravilnika o zasebnosti bodo veljavne, ko bomo objavili nove pogoje in / ali izvedli spremembe na spletnem mestu (ali kakor je drugače navedeno v času objave). V vseh primerih vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta ali storitev po objavi katerega koli spremenjenega pravilnika o zasebnosti navaja, da sprejemate pogoje spremenjenega pravilnika o zasebnosti.
OTROCI

Naše storitve niso namenjene – in jih ne usmerjamo k – vsem, mlajšim od 13 let. In zato zavestno ne zbiramo osebnih podatkov od oseb, mlajših od 13 let, v skladu z zahtevami Zakona o varstvu zasebnosti na spletu (COPPA), če izvemo, da smo prejeli kakršne koli podatke neposredno od otroka, mlajšega od 13 let, ne da bi prej prejeli potrjeno soglasje njegovega starša, bomo te podatke uporabili samo za neposredno odgovor na tega otroka (ali njegovega starša ali zakonitega skrbnika) za obveščanje otrok, da ne more uporabljati spletnega mesta, nato pa bomo te podatke izbrisali.
OBVESTILO ODPADNIKOM KALIFORNIJE

V skladu z oddelkom 1789.3 o civilnem zakoniku Kalifornije so uporabniki Kalifornije upravičeni do naslednjega

5000/5000

Omejitev znakov: 5000

Na podlagi obvestila o pravicah potrošnikov: Prebivalci Kalifornije se lahko obrnejo na enoto za pomoč pri pritožbah oddelka za potrošniške storitve kalifornijskega oddelka za varstvo potrošnikov po pošti 1625 North Market Blvd., Sacramento, CA 95834, ali po telefonu na (916) 445-1254 ali (800) 952-5210.
OBVESTILO O PREDMETIH PODATKOV EU

Osebne informacije

V zvezi s posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki EU, so “osebni podatki”, kot se uporabljajo v tej politiki zasebnosti, enakovredni

“osebni podatki”, kot je opredeljeno v splošni uredbi Evropske unije o varstvu podatkov (GDPR).

Občutljivi podatki

Nekateri podatki, ki nam jih posredujete, lahko predstavljajo občutljive podatke, kot so opredeljeni v GDPR (imenovane tudi posebne kategorije osebnih podatkov), vključno z identifikacijo vaše rase ali narodnosti na vladnih identifikacijskih dokumentih.

Pravne podlage za obdelavo

Vaše osebne podatke uporabljamo le, kot dovoljuje zakon. Od vas moramo obvestiti pravne podlage za obdelavo vaših osebnih podatkov, ki so opisane v spodnji tabeli. Če imate vprašanja o pravnih podlagah, na podlagi katerih obdelujemo vaše osebne podatke, nam pišite na support@socialchain.app.
Namen obdelave pravne podlage

Da komuniciram s tabo

Za optimizacijo naše platforme

Zaradi skladnosti, preprečevanja goljufij in varnosti

Za zagotavljanje naše storitve

Te dejavnosti obdelave predstavljajo naše zakonite interese. Poskrbimo, da upoštevamo in uravnotežimo morebitne vplive na vas (pozitivne in negativne) in vaše pravice, preden obdelujemo vaše osebne podatke za naše zakonite interese. Vaših osebnih podatkov ne uporabljamo za dejavnosti, kjer naše interese prevlada kakršen koli škodljiv vpliv na vas (razen če imamo vaše soglasje ali drugače zahtevamo ali dovoljujemo z zakonom).

Z vašim soglasjem

Kadar naša uporaba vaših osebnih podatkov temelji na vaši privolitvi, imate pravico, da jih kadar koli umaknete na način, ki je naveden v Storitvi, ali tako, da nas kontaktirate na support@socialchain.app.

Uporaba za nove namene

Vaše osebne podatke lahko uporabljamo iz razlogov, ki niso opisani v tej politiki zasebnosti, če nam to dovoljuje zakon in kadar je razlog združljiv z namenom, za katerega smo jih zbirali. Če moramo vaše osebne podatke uporabiti za nepovezan namen, vas bomo obvestili in pojasnili veljavno pravno podlago za to uporabo. Če smo se sklicevali na vaše soglasje za določeno uporabo vaših osebnih podatkov, bomo iskali vaše soglasje za kakršne koli nepovezane namene.

Vaše pravice

V skladu z GDPR imate določene pravice glede vaših osebnih podatkov. Lahko nas prosite, da v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih imamo, ukrenemo na naslednji način:

Odjava Nehajte vam pošiljati neposredne tržne komunikacije, ki ste jih že prej privolili v prejemanje. Lahko vam bomo še naprej pošiljali storitve, povezane z drugimi netrženjskimi komunikacijami.
Dostop. Zagotavljamo vam informacije o naši obdelavi vaših osebnih podatkov in vam omogočimo dostop do vaših osebnih podatkov.
Pravilno. Posodobite ali popravite netočnosti svojih osebnih podatkov.
Izbriši. Izbrišite svoje osebne podatke.
Prenos. Strojno berljivo kopijo svojih osebnih podatkov prenesite na vas ali tretjo osebo po vaši izbiri.
Omeji. Omejite obdelavo svojih osebnih podatkov.
Predmet. Upoštevajte naše zaupanje v naše zakonite interese kot podlago za obdelavo vaših osebnih podatkov, ki vplivajo na vaše pravice.

Te zahteve lahko oddate po e-pošti na support@socialchain.app. Od vas bomo lahko zahtevali posebne podatke, da nam bodo pomagali potrditi vašo identiteto in obdelati vašo zahtevo. Veljavno pravo lahko zahteva ali nam dovoli, da zavrnemo vašo zahtevo. Če vašo zahtevo zavrnemo, vam bomo povedali zakaj, ob upoštevanju zakonskih omejitev. Če želite vložiti pritožbo glede naše uporabe vaših osebnih podatkov ali odgovor na vaše zahteve glede vaših osebnih podatkov, nam lahko pišete na support@socialchain.app ali pritožbo pošljete regulatorju za varstvo podatkov v vaši pristojnosti. Tu lahko najdete svoj regulator za varstvo podatkov tukaj.

Čezmejni prenos podatkov

Upoštevajte, da bodo vaši osebni podatki preneseni, obdelani in shranjeni v Združenih državah Amerike. Zakoni o varstvu podatkov v ZDA se lahko razlikujejo od zakonov v vaši državi prebivanja. Soglašate s prenosom vaših podatkov, vključno z osebnimi podatki, v ZDA, kot je določeno v tej politiki zasebnosti, z obiskom našega spletnega mesta ali z uporabo naše storitve.

Kadarkoli bomo vaše osebne podatke iz EGP prenesli v ZDA ali države, za katere Evropska komisija ne meni, da zagotavljajo ustrezno raven varstva osebnih podatkov, bo prenos temeljil na mehanizmu za prenos podatkov, ki ga je Evropska komisija priznala kot ustrezno zaščito za osebne podatke.

Če želite dodatne informacije o posebnem mehanizmu, ki ga uporabljamo pri prenosu vaših osebnih podatkov, nas kontaktirajte

5000/5000

Omejitev znakov: 5000

EGP.
POLITIKA PAKOV

Zavedamo se, da je vaša zasebnost pomembna za vas in se zavzemamo za preglednost tehnologij, ki jih uporabljamo. V duhu preglednosti ta politika vsebuje podrobne informacije o tem, kako in kdaj na našem spletnem mestu uporabljamo piškotke.

Ali uporabljamo piškotke?

Da. Mi in naši marketinški partnerji, podružnice in analitiki ali ponudniki storitev uporabljajo piškotke, spletne svetilnike ali slikovne pike in druge tehnologije, da bi vsi, ki uporabljajo spletno mesto, imeli najboljše možne izkušnje.

Kaj je piškotek?

Piškotek (piškotek) je majhna besedilna datoteka, ki jo na trdi disk namesti strežnik spletnih strani. Piškotki vsebujejo podatke, ki jih lahko pozneje spletni bralnik prebere v domeni, ki vam je piškotek izdala. Nekateri piškotki bodo uporabljeni le, če uporabljate določene funkcije ali izberete določene nastavitve, nekateri piškotki pa bodo vedno uporabljeni. Več o vsakem piškotu lahko izveste tako, da si ogledate naš trenutni seznam piškotkov spodaj. Ta seznam redno obnavljamo, zato so morda dodatni piškotki, ki še niso navedeni. Spletne svetilnike, oznake in skripte lahko uporabljamo na spletnem mestu ali v e-poštnih sporočilih, da nam pomagajo pri dostavi piškotkov, štetju obiskov, razumevanju uporabe in učinkovitosti oglaševalskih akcij ter pri ugotavljanju, ali je bilo e-poštno sporočilo odprto in v njem ukrepati. Morda bomo prejemali poročila na podlagi uporabe teh tehnologij s strani naših ponudnikov storitev / analitike posamično in združeni.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotke običajno uporabljamo za naslednje namene:

Prepoznati nove ali pretekle stranke.
Za shranjevanje gesla, če ste registrirani na našem spletnem mestu.
Izboljšati našo spletno stran in bolje razumeti vaše obiske na naših platformah in spletnem mestu.
Za integracijo s tretjimi spletnimi stranmi o družbenih medijih.
Da vam ponudimo oglaševanje na podlagi zanimanja ali cilja.
Če želite opazovati svoje vedenje in brskanje skozi čas po več spletnih straneh ali drugih platformah.
Za boljše razumevanje interesov naših strank in obiskovalcev naše spletne strani.

Nekateri piškotki so potrebni za določene namene uporabe spletnega mesta in brez takšnih piškotkov ne bi mogli zagotoviti številnih storitev, ki jih potrebujete za pravilno uporabo spletnega mesta. Ti piškotki nam na primer omogočajo, da upravljamo s svojim spletnim mestom, tako da lahko dostopate do njega, kot ste zahtevali, in dovolite nam, da prepoznamo, da ste ustvarili račun in se prijavili v ta račun za dostop do vsebine spletnega mesta. Vključujejo tudi piškotke, ki nam omogočajo, da se spomnimo vaših prejšnjih dejanj v isti seji brskanja in zaščitimo svoje strani.

Za namene analize in trženja uporabljamo tudi funkcionalne piškotke in piškotke tretjih oseb. Funkcijski piškotki omogočajo, da določeni deli spletnega mesta delujejo pravilno, vaše uporabniške nastavitve pa ostanejo znane. Analizni piškotki med drugim zbirajo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran, vsebino in izdelke, ki si jih uporabniki najpogosteje ogledajo, ter o učinkovitosti oglaševanja s strani tretjih oseb. Oglaševalni piškotki pomagajo pri prikazovanju oglasov ustreznim občinstvom in prikazovanju oglasov na vrhu rezultatov iskanja. Piškotki so piškotki “session”, ki se izbrišejo, ko končate sejo brskalnika, ali “obstojni”, ki ostanejo do izbrisa s strani vas (razpravljamo spodaj) ali stranke, ki je piškotek vročila. Popolne podrobnosti o vseh piškotkih, ki se uporabljajo na spletnem mestu, so na voljo v spodnji tabeli o razkritju piškotkov.

Kako onemogočiti piškotke.

Uporaba piškotkov lahko na splošno aktivirate ali pozneje izključite prek funkcionalnosti, vgrajene v vaš spletni brskalnik. Če želite izvedeti več o nadzoru nastavitev piškotkov prek svojega brskalnika:

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o čiščenju, omogočanju in upravljanju piškotkov v Chromu;

Če želite izvedeti več o piškotkih ali kako jih nadzirati, onemogočiti ali izbrisati, obiščite http://www.aboutcookies.org za podrobna navodila. Poleg tega nekatere oglaševalske mreže tretjih oseb, vključno z Googlom, uporabnikom omogočajo, da se izključijo ali prilagodijo nastavitve, povezane z vašim brskanjem po internetu. Če želite izvedeti več o Googlovi funkciji, kliknite tukaj.

Če želite nadzirati piškotke flash, ki jih lahko občasno uporabljamo na našem spletnem mestu, lahko preidete na to povezavo, ker Flash piškotkov ni mogoče nadzorovati prek nastavitev brskalnika. Upoštevajte, da če zavrnete uporabo piškotkov, nekatere funkcije spletnega mesta morda niso na voljo in vam ne bomo mogli predstaviti osebno prilagojene vsebine in oglasov.

Podatke, ki jih piškotki zbirajo, lahko povežemo z drugimi informacijami, ki jih zberemo od vas v skladu s to politiko zasebnosti, in uporabimo kombinirane podatke, kot so določeni v tem dokumentu. Podobno lahko tretje osebe, ki na našem spletnem mestu strežejo piškotke, povežejo vaše ime ali e-poštni naslov z drugimi informacijami, ki jih zbirajo, kar lahko vključuje pretekle nakupe, izvedene brez povezave ali prek spleta, ali vaše podatke o uporabi v spletu. Če se nahajate v Evropskem gospodarskem prostoru, imate določene pravice, ki so opisane zgoraj pod naslovom “Obvestilo osebam, na katere se nanašajo osebni podatki”, vključno s pravico do vpogleda in popravljanja ali brisanja podatkov, ki jih imamo o vas.

Co razkritje
Ime piškotka / identifikator Kaj piškotek na splošno počne (npr. Delovanje in upravljanje spletnega mesta, analitika, trženje)? Ali je to piškotek prve ali tretje osebe in kako se imenuje stranka, ki jo zagotavlja? Za katero vrsto piškotka gre (obstojen ali sejo)? Kako traja piškotek na spletni strani (če ga uporabnik ne odstrani)?
Google Analytics Analytics 3. – Google Obstojna 2 leti

Slovnično uredila Moni94