Deluje samo na uporabniškem vmesniku Pi Node

Osvežite uporabniški vmesnik s klikom na [x] na vozlišču, da zaprete uporabniški vmesnik, in ga znova zaženite.

Denarnica - wallet

Nato kliknite meni Ξ in izberite "Wallet".

Kreiranje denarnice

Kliknite [Generate wallet], da ustvarite novo denarnico (dobili boste 100 testnih Pijev)

Pridobitev zasebnega ključa

Kopirajte in nekje shranite svoj skrivni ključ (zasebni ključ, začetna črka je črka S)

Preden potrdite PAZITE, da je ključ na varnem

V kolikor izgubite svoj tajni ključ (Secret Key) boste morali počakati 1 teden, preden boste lahko ponovno dostopali do svoje denarnice. Vaši testni transferji ne bodo več dostopni!!

Vstop v denarnico

Svoj zasebni ključ sedaj prilepite v okno in bodite pozorni, da se začne na črko S in pritisnite [unlock]

Vaše začetno stanje

V obtoku je 96000 testnih Pijev, zato bodite pozorni, da opravite vsaj 20 transakcij preden vam jih zmanjka. Bodite pozorni, da ima vsak uporabnik denarnice samo svojo kodo brez uporabniškega imena.

Prejem Pijev [Receive]

Da bi pridobili Pi na svoj račun morate deliti svoj javni [Public Key] ključ uporabniku. Začne se na črko G

Pošiljanje [Send] Pija drugemu uporabniku

1. Najprej pridobite od uporabnika javni ključ [Public Key]. 2. Poljubno izberite znesek, ki ga boste poslali drugemu uporabniku. [Amount] 3. V zadnjem oknu morate vpisati koliko obresti boste namenili sistemu [Fee]. Priporočamo, da izberete od 0,01 do 1. 4. Pošlji [Send].

Zgodovina transakcij

V kolikor ne veste od koga ste pridobili Pije si lahko pomagate z zgodovino, ter v solidarnem odnosu vrnete več ali manj uporabniku nazaj preko javnega ključa [Public Key].

Opombe:

  1. Javni ključ se začne s črko G, privatni ključ s črko S.
  2. Naredite najmanj 20 test-pi transakcij med uporabniki. Denarnica, ki bo testirala pod 20 test-pi, ne pokaže uspeha transakcije. Zato le pogumno delite svoje Pije med uporabniki.
  3. Naš sistem ima  približno 96K testnih-Pijev in vsaka na novo kreirana denarnica dobi 100 test-pi. Podpiramo torej približno 960 denarnic. Imejte v mislih, če zmanjka testnih-Pijev vam ne moremo poslti novih.

Vedno z vami Ekipa Slovenije

Vstop v denarnico s pomočjo besednih gesel!!

Po novi posodobitvi imate možnost denarnico dodatno zaščititi in vstopati preko generiranih gesel katere vam sistem ponudi. Pazite, da preden nadaljujete naprej, obvezno shranite gesla na varno!! Nato lahko ob ponovnem vstopu le te prekopirate in ste v svoji denarnici.

@PiCoreTeam

 

6. marca – 2.30
V zadnjih 12 urah smo poskusno izdali denarnico Pi za katero koli aktivno vozlišče in vpisali več kot 10.000 pionirjev, ki so denarnico preizkusili prek uporabniškega vmesnika vozlišča. Učenja iz preizkusne izdaje nam bodo pomagala izboljšati funkcionalnost denarnice, razširljivost in uporabniški vmesnik / uporabniški vmesnik za večji zagon. Denarnica Pi bo povezana s Pi Testnet in jo bo s Test-Pi sprožila pipa Testnet. Test-Pi NI REALNI in NI VREDNOSTI. Več podrobnosti o denarnici Pi bo na voljo ob dnevu Pi!
Novice Pi Denarnice
Po preizkusu več različic denarnice s skupnostjo Moderatorjev, je Core Team v približno 12-urnem obdobju v začetku približno 12-urnega obdobja danes preizkusil izdajo denarnice Pi za katero koli aktivno vozlišče in prijavil več kot 10.000 pionirjev

 za nadaljnje preizkušanja denarnice prek uporabniškega vmesnika Node. Medtem ko se je nova včlanitev v to preskusno različico končala, bodo vozlišča, ki so ustvarila denarnico v preteklem obdobju odprte včlanitve, še naprej videla, preizkušala denarnico, opravila Test-Pi in poslala povratne informacije. Učenja iz preizkusne izdaje nam bodo pomagala izboljšati funkcionalnost denarnice, razširljivost in uporabniški vmesnik / uporabniški vmesnik za večji zagon.

Denarnica Pi bo povezana s Pi Testnet in jo bo s Test-Pi sprožila pipa Pi Testnet, ki je na Testnetu objekt za distribucijo brezplačnega test-Pi. Test-Pi (ali test-π) NI PRAVI Pi! 
Test-Pi je namenjen izključno testiranju transakcij na Pi Testnet in ne vsebuje nobene vrednosti. Ravnotežje Test-Pi v denarnici se lahko ponastavi, ker se bo Testnet občasno ponastavil kot del testiranja. Upoštevajte, da trenutno prodaja Pi ni dovoljena in krši pogoje storitve, kar lahko povzroči zamrznitev računa. Prijavite kršitelje.
To tehnično posodobitev in posodobitev izdelka na denarnici Pi želimo deliti z vsemi Pionirji, čeprav se večina od vas ni včlanila v to nedavno preizkusno izdajo ali si je NI ogledala. S tako omejenimi preizkusnimi izdajami kmalu upamo, da bo uporabniku prijazna in razširljiva denarnica na voljo vsem. Dodatne posodobitve o denarnici Pi bomo posredovali okoli dneva Pi.
PS. Ker smo arogantni, začetniki, kaj delamo razen klik na strelo itd itd. Imate sveže informacije vse na enem mestu katere vam omogočajo lažjo predstavo in rešitev v težavah. Nova funkcija za izbris računa vam je na voljo in bodite previdni pri odločitvi!!! Ekipa Slovenije NE bo testirala ali ta funkcija deluje ali ne tako, da se sami odločate in preverjate uporabnost le te. Ne pozabite ko enkrat zapečatite svojo usodo vrnitve ni. Ostane vam samo kreiranje nove z določenimi težavami, ker ste beleženi v zgodovini.
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami