@PiCoreTeam
15. januar – 02:50

 

Izdajamo novo različico prototipa aplikacije Brainstorm, kjer bo imel vsak Pionir možnost pregledati oddane predloge aplikacij Pi Apps v naključnem vrstnem redu. Z glasovi za in proti boste obveščeni, katere projekte naj osrednja skupina – CT – objavi na seznamu predlaganih aplikacij Pi. Zaenkrat so v središču še vedno aplikacije ekosistemov tipa 2.
Nova različica aplikacije Brainstorm
Od začetka lansiranja prototipa aplikacije Brainstorm smo prejeli na tisoče predlogov predlogov za projekte Pi Apps. Da bi zagotovili, da se bodo pojavili dobri projekti – z d

obrim izvedbenim načrtom, predanimi sodelavci in dobro idejo – objavljamo novo različico aplikacije Brainstorm, ki vsakemu Pionirju pomaga, da pregleda te prispevke in predlaga, če predlagana aplikacija mora biti zgrajena.

Postopek pregleda za vsak Pionirja bo “slepi pregled” v naključnem vrstem redu. Algoritem bo naključno izbral različne čakalne vrste projektov, ki jih bodo pregledali različni Pionirji, in vsak opis projekta ne bo vključeval, kdo so graditelji ali so ga drugi podprli ali zavrnili. To zagotavlja, da
1) vsak projekt dobi dovolj pozornosti, da se oceni, ali so dobri in izvedljivi projekti in ali jih je treba zgraditi, in
2) vsak pregled bo podan neodvisno na podlagi prednosti predloga, brez vpliva ne glede na to, ali so drugi za ali ne in kdo so graditelji.
Kar zadeva pregledovalca, ga morate le podati, ne ali označiti kot vsiljeno pošto, če si želite v randomizirani čakalni vrsti ogledati naslednji predlagani projekt, pod pogojem, da predlogi še čakajo na pregled. Do oddaje vložkov je lahko več krogov pregledov, omejitev na seznam dobrih projektnih predlogov. Predlogi za nove projekte se bodo samodejno sproti oddajali iz prvega kroga pregleda.
Kriteriji za vašo oceno, ali je treba projekt zgraditi, tj. Glas za / proti, so, ali je predlagani projekt dobro artikuliran in vsebuje tako dobro idejo kot tudi začetni izvedbeni načrt z dovolj podrobnostmi, ki kažejo na uskladitev s cilji ekosistema in izvedljivostjo. Če menite, da predlogu ne morete dati dobre ocene zaradi npr. jezikovne ovire, pomanjkanje znanja na ustreznem področju predloga ali ambivalentnost, uporabite gumb SKIP.
Z galsom za /proti bodo pionirji pomagali prikazati dobre projekte, odstranili neželeno pošto in na koncu obvestili Core Team, da bo odločil, kateri projekti bodo objavljeni na seznamu predlaganih aplikacij Pi, kjer bodo lahko njihovi graditelji vidni, da bodo lahko sodelovali z več Pionirji, da se pridružijo projektom in dobijo donacije Pi od Pionirjev, ki so odvisni od zaključka projekta. Spomnimo, trenutno bo Core Team dal prednost objavljanju aplikacij ekosistema tipa 2 pred aplikacijami tipa 1 Business, čeprav je za zdaj priporočljivo, da jih pošljete in pregledate.
Ekipa Pi Slovemije, vedno z Vami.

Spread the word. Share this post!