Pi Konvencija 5.del
@PiCoreTeam

30. oktober – 5:39

Dobrodošli na zadnjem zasedanju Pi konvencije 2020: Pi Panel o industriji. Pridite, da slišite predstavnike Pionirjev, ki govorijo o tem, kako lahko Pi sodeluje z drugimi projekti Blockchain in tradicionalnimi podjetji. Za več pogovorov povlecite v levo.

Predstavitev industrijske panoge
Dobrodošli na zadnjem zasedanju Konvencije Pi tukaj. V zadnjih nekaj tednih smo imeli razburljiv kongres, na katerem smo delili svoje posodobitve in načrte ter slišali od mnogih pionirjev po vsem svetu in o njihovih idejah o omrežju Pi in ekosistemu.
Za zaključek naše konvencije predstavljamo še eno skupinsko razpravo o tem, kako lahko Pi sodeluje s tistimi v industriji Blockchain in zunaj nje. Da bi Pi dosegel množično prevzemanje in ustvarjanje vrednosti, želimo sodelovati z drugimi dApps in podjetji po vsem svetu, da bi Pi integrirali in uporabili.
Želimo sodelovati z drugimi blockchain in crypto graditelji, ker blockchain industrija mora sodelovati za izgradnjo boljšega in celovitega ekosistema na splošno, za krepitev svojega položaja v industriji, upreti se tradicionalnim gospodarskim vlagateljem in izpolniti velika pričakovanja pametnejšega denarja in boljši finančni sistem za prihodnost. Želimo sodelovati s tradicionalnimi podjetji, ker je tradicionalno gospodarstvo tam, kjer obstaja večina današnjih javnih služb in kjer se ustvari resnična vrednost. Ustvarjanje vrednosti za katero koli novo valuto je v bistvu kombinacija obeh procesov: ustvarjanje novega pripomočka in prenos obstoječih pripomočkov v novo valuto. Medtem ko industrija verižnih blokov raziskuje in dosega inovativen napredek pri ustvarjanju novih javnih služb glede na njene tehnološke prednosti, je njegovo vključevanje v tradicionalna gospodarstva in njegovo sprejemanje s strani splošnega prebivalstva ključnega pomena za njegovo zdravje, moč, obseg in finančno revolucijo, ki jo obljublja.
Tako smo pionirjem na tej plošči zastavili naslednji dve vprašanji:
• Kako lahko Pi sodeluje z drugimi blockchain projekti?
• Kako lahko Pi sodeluje in se integrira s tradicionalnimi podjetji v obstoječem svetu fiat valut?
Kot osrednja skupina – CT – raziskujemo načine za integracijo in sodelovanje z obstoječimi in novimi podjetji za nadaljnjo rast ekosistema Pi, kot je bilo razloženo na naših prejšnjih sejah konvencije o Pi Note, aplikacijah Pi in platformi. Ko se mreža razvija, postane vse bolj pomembno za ozaveščanje in nadaljnjo uporabo Pi v resničnem svetu.
Na tej plošči bomo slišali, kako so pionirji izrazili svoje misli o teh dveh vprašanjih. Za pionirje, ki niso sodelovali v razpravi prek video posnetka, se udeležite trenutne seje tako, da danes objavite svoje poglede prek gumba Tema na začetnem zaslonu, kjer si lahko ogledujejo, podpirajo ali n, glasujejo za ali proti, tudi Core Team in drugi člani skupnosti.
Znova bi radi imeli izjavo o omejitvi odgovornosti, da kakršni koli glasovi članov, ki niso člani Core Team-a , ne predstavljajo tistega, kar Core Team misli ali se odloči. Konvencija naj bi bila kraj, kjer se pojavljajo raznolike in ustvarjalne ideje skupnosti o tem, kako rešiti vprašanja in izboljšati različne vidike našega omrežja, kjer se lahko pogovori nadaljujejo in ideje lahko cvetijo.
Zdaj pa slišimo, kaj reprezentativni pionirji mislijo o tem, kako se Pi lahko integrira z industrijo in zunaj nje!
Industry panel: Intro by Core Team – Pi COiNVENTION 2020
Pi COiNVENTION 2020 (5) – Industry
2 / 3 Pi Network Collaboration with blockchain projects
Pi COiNVENTION 2020 (5) – Industry
3 / 3 Pi Network Collaboration with traditional businesses
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami.

Spread the word. Share this post!