Zaključek Pi Konvencije!

@PiCoreTeam
4. november – 00:28
Hvala pionirjem za sodelovanje v naši prvi Pi Konvenciji! Oglejte si vse pogovore in okrogle mize na YouTubu z več podnapisi – prevodi! Naročite se tudi na naš uradni YouTube kanal: pi.app/youtube
Pi Konvencija 2020 je končana!
Hvala pionirjem za sodelovanje v naši prvi KONVENCIJI! V zadnjih nekaj tednih smo imeli zanimiv dogovor, v katerem smo delili svoje posodobitve in načrte za prihodnost Pi. Številni pionirji smo imeli priložnost tudi po vsem svetu slišati njihove ideje o omrežju Pi & Ekosistemu.
Vsak dan kongresnih zasedanj smo pionirji prispevali svoja stališča skozi teme. Skupina Pi Core Team, bo poleg video odzivov pregledala tudi pisne odgovore v temah in zagotovila analizo, ki bo vključevala te poglede skupnosti na vse zadeve, ko bomo kasneje predstavili naslednje korake za rudarstvo, začasni odbor, platformo Apps in Vozlišče.
Video ponovitve:
Ste zamudili sejo? Vsi pogovori so zdaj naloženi na našem kanalu YouTube. Tukaj se lahko naročite in si ogledate vse seje. https://www.youtube.com/channel/UCqAKEQFSpZEpED6DfdTBkWg/playlists
Lokalizirani prevedeni podnapisi:
Poleg tega vemo, da je vsebina v angleščini med zborovanjem morda težko razumljiva za nekatere pionirje. Tako smo nekaterim sejam dodali več prevedenih podnapisov, ki so nam jih posredovali moderatorji Pi Chatov. Če nekaterih sej med konvencijo zaradi jezika niste razumeli, lahko med ponovnim gledanjem v YouTubu izberete napise v prevedenih jezikih. Lokalizirani video napisi na PI KONVENCIJA so v kitajščini, italijanščini, nemščini, hrvaščini, nizozemščini, španščini, turščini, indoneziji, japonščini, slovenščini in še več, čeprav vsi videoposnetki ne bodo prevedeni za vsak jezik.
Opomba:Prevode vodijo skupnosti in jih izvajajo, da bi vsaki skupnosti pomagali razumeti razprave na konvenciji. Skupina Pi Core Team, jih ni napisala ali potrdila in lahko vsebujejo netočnosti. (se trudimo in pomoč je dobrodošla, hvala za razumevanje).


Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami.

Spread the word. Share this post!