@PiCoreTeam
15. oktober – 6:00

Prvo zasedanje Pi Konvencije se bo začelo jutri na začetnem zaslonu aplikacije. Se vidimo jutri.
Dobrodošli na prvi Pi Konvenciji!
Po svoji zasnovi smo ustvarili vsebino konvencije, ki traja dva tedna. S tem želimo zmanjšati preobremenjenost z informacijami, hkrati pa vsem članom skupnosti po vsem svetu omogočiti dostop do vse vsebine.
Pet sej, vključno s tremi paneli Pi in dvema sejama govorcev, bo potekalo po naslednjem urniku:
15. oktober – seja Pi govornika Pi: posodobitev Pi Node in prihodnji načrti
19. oktober – Pi Panel: Skupnost in upravljanje
22. oktober – seja Pi govornika: platforma Pi Apps in predstavitve razvijalcev tretjih oseb
26. oktober – Pi Panel: Prihodnost rudarstva Pi
29. oktober – Pi Panel: Industrija
Vse seje bodo predstavljene kot vnaprej posneti videoposnetki, ki bodo na te datume predvajani na začetnem zaslonu aplikacije Pi. V zadnjem mesecu smo prek spletnih aplikacij, priporočil moderatorjev v klepetih in po e-pošti, zbirali prispevke kratkih video posnetkov od Pionirjev.
Core Team je pregledal na tisoče kratkih video prispevkov za konvencijo. Zaradi kongresnih časovnih omejitev smo izbrali premišljene, členjene in jasne videoposnetke, ki predstavljajo stališča Pionirjev. Te smo uporabili za predstavitev na zasedanjih konvencije.
Pionirji, ki svojih videoposnetkov niso oddali, lahko med razpravo sodelujejo v razpravi , v obliki foruma v temah, kjer lahko pionirji dodajo svoja mnenja o temi v besedilu ali pa glasujejo za ali proti drugim.
Omejitev odgovornosti:Povabili smo številne gostujoče govornike in pionirje, da se predstavijo in govorijo na konvenciji Pi. Njihovi pogledi, izdelki in pogovori so lastni in ne predstavljajo stališč in razvoja uradne ekipe Pi Core. Na voljo bo veliko novih idej in predlaganih konceptov, namenjenih ustvarjanju pogovorov o tem, kako lahko skupaj napredujemo kot skupnost Pi.
Vse uradne novice bodo prihajale samo iz govorcev ekipe Pi Core in jih bomo v videu označili za jasno razlikovanje.
Veselimo se vaše udeležbe na prvi konvenciji Pi. Se vidimo jutri!
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami.

Spread the word. Share this post!