Za podporo z geslom ustvarite novo denarnico
@PiCoreTeam

 

28. marec – 12:03
Na podlagi vaših povratnih informacij je geslo (seznam skrivnih besed) veliko bolj zaželeno, da se uporablja kot tajni ključ, saj lahko ljudje seznam besed zanesljivo napišejo na papir. Zaradi narave kripto je nemogoče najti geslo, ki se preslika na isti naslov denarnice, kot ste ga imeli prej, zato morajo vsi ustvariti nove denarnice. Spomnimo, Test-π ni dejanski π, nima vrednosti, se bo občasno ponastavil in je samo za testiranje. Znova zaženite okno uporabniškega vmesnika vozlišča, da dobite posodobitev.
@nicolas
Pomembno obvestilo: Vsi naslovi denarnic se bodo kmalu spremenili. Spremeniti bo potrebno tudi vaš naslov.
Zakaj? Glede na vaše povratne informacije so fraze za posredovanje veliko bolj zaželene kot trenutna skrivna semena, ki jih uporabljamo za tajne ključe. To je zato, ker lahko ljudje dejansko zanesljivo zapišejo gesla na list papirja, če bi to želeli.
To pomeni, da bodo vsi obstoječi naslovi denarnic kmalu nedostopni iz denarnice Pi, vsi pa bodo morali dobiti nov naslov. Ponastaviti boste morali svoje ključe in se premakniti na nove denarnice, ki so zaščitene z geslom.
Zaradi narave kripto je nemogoče najti “geslo”, ki se preslika na isti “javni ključ”, kot ste ga imeli prej, zato moramo vsi ustvariti nove naslove denarnice.
Tovrstne spremembe so razlogi, da nismo želeli povabiti več kot 10 tisoč ljudi, da preizkusijo denarnico, dokler stvari ne postanejo bolj kristalizirane. Tako nadležne spremembe, kot je ta, prizadenejo samo 10 tisoč ljudi. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje in ste eni prvih preizkuševalcev, ki so prispevali k tej odločitvi za izboljšanje.
Spomnimo, Test-Pi ni pravi Pi, nima nobene vrednosti, se bo občasno ponastavljal in ljudje se nikoli ne bi smeli “navezati” na svoj Test-Pi, saj obstaja le za namene testiranja in bo izgubljen po vsaki ponastavitvi in s spremembami, kakršna bo kmalu.
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami

Spread the word. Share this post!