Uradni Twitter – dr. Nicolas Kokkalis
@PiCoreTeam
22. avgust – 17:59
Dr. Nicolas Kokkalis ima uradni račun na Twitterju – @nkokkalis. Obstaja veliko lažnih računov in imitatorjev. Če želite slediti Nicolasu, sledite pravemu računu.
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami
Ps. Zgodovino objav imate na – https://www.pinetwork.si/
Objava je zato, ker vas vedno opozarjamo, da sledite samo uradnim povezavam in informacijam, katere vam posredujemo tudi mi ko je dovoljeno za uradno objavo….
Sledite samo uradnim spletnim mestom in uradnim obvestilom na začetnem zaslonu – Zaradi vse večjega uspeha omrežja Pi se povečuje tudi število goljufivih aplikacij, ki kopirajo naš model in našo vsebino. Na primer Bela knjiga – kopirajo besedo za besedo, samo da spremenijo ime podjetja ali ime valute. Te goljufive aplikacije morda kradejo vaše zasebne podatke. Prepričajte se tudi, da na drugih mestih ne uporabljate svojega gesla za omrežje Pi, ker ogrožate svojo varnost za račun Pi. ..
Opomnik in opozorilo
Z naraščajočo priljubljenostjo omrežja Pi lahko opazimo, da se povečuje število uporabnikov, ki uporabljajo skripte za poskus goljufanja ali iztirjenja sistema. Da bi zagotovili pravičnost do pionirjev, ki delajo pravilno, bi radi skupnosti zagotovili, da ima Core Team načine prepoznavanja skript. Nepooblaščeno skriptiranje je kršitev pogojev storitve in računi, ki uporabljajo ali so uporabljali skripte, bodo morda “zažgani” pred glavno mrežo. @CT
podatki o zasebnosti: socialchain.app/privacy
Pogoji storitve: socialchain.app/tos
lp

Spread the word. Share this post!