Pridružite se Pi Hackathon-u!

@PiCoreTeam

25. junij – 21:37

Pozdravljeni pionirji! Naslednji ponedeljek je Pi2Dan in upamo, da so vsi pripravljeni na začetek novega Pi-jevega Hackathon-a. Pridružite se Hackathon-u prek spodnje aplikacije Brainstorm za registracijo, zamisel o projektu in oblikovanje ekipe.

Za več informacij tapnite zgoraj.

@PiCoreTeam

26. junij – 18:07

Pozdravljenij pionirji! Naslednji ponedeljek je Pi2Dan in upamo, da so vsi pripravljeni na začetek Pi-jevega novega Hackathon-a. Pridružite se Hackathon-u prek spodnje aplikacije Brainstorm za registracijo, zamisel o projektu in oblikovanje ekipe. Za več informacij tapnite zgoraj.

 

Sodelovanje v Hackathon-u

Aplikacija Brainstorm bo podpirala postopke registracije Hackathon-a, zamisli in oblikovanja ekip. Na Hackathon-u lahko sodelujete kot posamezni razvijalci ali kot skupine prek Brainstorm. Za udeležence tehničnih razvijalcev bo izdan tehnični preizkus za pridobitev veščin za razvijalce, ki bo po opravljeni nalogi, prejeli značko preverjenega razvijalca. Netehnični udeleženci lahko predlagajo svoje ideje in sodelujejo z razvijalci prek klepeta Pi, integriranega v Brainstorm, da oblikujejo ekipe in gradijo vaše projekte.

Pi Hackathon bo sprejel ekipe, ki delajo bodisi za poslovne aplikacije tipa 1 bodisi za ekosisteme tipa 2.

Nagrade bodo podeljene najboljšim projektom v vsaki kategoriji.

V Brainstorm je bil na podlagi predhodnih pregledov skupnosti objavljen seznam predlogov aplikacij. Za objavljene projekte se lahko udeleženci neposredno vpišejo v Hackathon. Novi predlogi, predloženi za sodelovanje v hackathon-u, bodo še vedno šli skozi iste pregledne cikle skupnosti. Ko bo predlagani projekt objavljen na podlagi njegovih pregledov, bo vpisan. Vsem pionirjem priporočamo, da med hackaton-om prispevajo k postopku slepega pregleda, da filtrirajo “hrup” in poskrbijo za objavo kakovostnih idej.

Pi Network bo prihodnji teden za razvijalce izdal tudi nov strežnik Discord. S pomočjo programa Discord, bodo ekipe lahko sodelovale in prejele več virov in obvestil za razvijalce. V naslednjih dneh bodite pozorni na to predstavitev.

Na splošno bo Pi Hackathon pomagal spodbuditi decentraliziran razvoj Pi-jevega ekosistema na platformi Pi, pri čemer bo izkoristil moč naše svetovne skupnosti za doseganje širine in obsega tradicionalnih gospodarstev, kjer se ustvarjajo resnična vrednost in gospodarske javne službe. Naslednja polovica letošnjega leta bo Pi pripeljala do lansiranja Mainneta konec leta in z veseljem delimo to pot z Vami.

Pionirji, naredimo to – zgradimo skupaj – # BuildPi2gether !!!

Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami.

Spread the word. Share this post!