@PiCoreTeam
18. junij – 8:15
Za praznovanje Pi2Day (28. junija, 6,28 = 3,14 x 2), skupina Pi Core napoveduje naš novi Pi Hackathon, ki bo potekal od Pi2Day do 10. avgusta. Razvijalci skupnosti lahko sodelujejo v spletnem Hackathonu za gradnjo aplikacij Pi na novih Pi Utilities Platforme, predstavite napredek in osvojite nagrade. Ta dogodek je namenjen pospeševanju razvoja ekosistema in javnih služb omrežja Pi. Preberite več zgoraj. # BuildPi2gether!
Pi “Hackathon” # BuildPi2gether Želite zgraditi aplikacije na Pi in pomagati izboljšati razvoj in rast ekosistemov za omrežje Pi? Naš prvi Pi “Hackathon” je zasnovan tako, da izobražuje razvijalce skupnosti – pokaže jim, kako zgraditi na Pi platformi, novo platformo Pi in vire za razvijalce – in izpostavi obetavne ekipe, ki bodo skupaj s Pi pomagale graditi prihodnost. To bo večtedenski dogodek, poln pogovorov, delavnic in gradbenih dejavnosti. Za zaključek bodo projekti lahko osvojili nagrade in svoje delo predstavili skupnosti Pinirjev. Pionirji, # BuildPi2 skupaj z aplikacijami, ki ponujajo primere dejanske uporabe. Pred začetkom tekme Pi ” Hackathona” 28. junija bomo na domačem zaslonu objavili več podrobnosti o prijavi na dogodek. Ostani na vezi!
@nicolas
Letošnji Pi2Day (28. junija) praznujemo s Pi “Hackathonom” po vsem svetu, ki bo trajal več kot mesec dni. Razvijalci skupnosti lahko sodelujejo v spletnem omrežju ” Hackathon” za gradnjo aplikacij Pi na vrhu nove platforme Pi Utilities, predstavitev napredka in osvojitev nagrad. Ta dogodek je namenjen pospeševanju razvoja ekosistema in javnih služb omrežja Pi. Preberite več na začetnem zaslonu in zgradimo # BuildPi2gether!
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami.

Spread the word. Share this post!