Res je članek kot mnogi drugi na spletu, vsak človek, ki ima 1% tehničnega znanja, vidi, da so to totalne “smeti”…. Ti podatki so LAŽNI.

1) Pi Network NE zbira nobenih osebnih podatkov

2) V postopku KYC, se uporablja tretja aplikacija Yoti, ki NE sprejema te vrste osebnih podatkov za preverjanje za Vietnam.

3) Sprašujem se, zakaj je to samo za vietnamske osebne izkaznice? Ker NI povezano s Pi Network…. Povzetek: “FAKE” info poskuša diskreditirati Pi Network o njegovem uspehu…

@CoreTeam

Domnevno uhajanje ni iz omrežja Pi. KYC omrežja Pi vodi neodvisni ponudnik KYC, strežniki Pi Network pa nimajo slik osebnih dokumentov, zato takšnih podatkov ne bi mogli priti do nas. Drugič, za vietnamske uporabnike Pi postopek Pi Network KYC doslej sprejema samo vietnamske potne liste in nikoli ni zahteval niti sprejel vietnamskih državnih osebnih izkaznic, zato domnevno uhajale vietnamske državne osebne izkaznice niso mogle priti od nas. Tretjič, naš notranji pregled ni našel dokazov o takšnem uhajanju. Poleg tega Pi Network ne prodaja podatkov KYC uporabnikov. V našem pravilniku o zasebnosti smo opredelili in navedli, da podatkov, zbranih za namene KYC, ne prodajamo in ne bomo prodajali brez vašega soglasja.

Priporočam vam malo branja….

Yoti – yoti.com/privacypolicy/

Pi – Zasebnost: privacy info: socialchain.app/privacy in socialchain.app/tos 

Vedno z vami Ekipa Slovenije

 

Spread the word. Share this post!