Vaša ekipa, ki ste jo povabili sami

Pozdravni zaslon

Nove funkcije za upravljanje skupin za zaslužek
Predstavljamo vrsto funkcij Earning Team Management, ki Pioneerjem pomagajo, da bolje organizirajo svoje člane zaslužka, preprečijo trolove, zaščitijo zasebnost, prijavijo lažne račune in filtrirajo poglede. Spodaj so podrobnosti in predvidena uporaba takšnih funkcij.
Prijavi lažne člane ekipe, ki zaslužijo
Funkcija »Poročilo« je namenjena reševanju težave, s katero so se soočali nekateri pionirji, ko zlonamerni neznanci ali troli z njihovo referenčno kodo registrirajo ponarejene račune, s čimer se pojavijo v svoji zaslužni ekipi in sodelujejo v njihovem klepetu, ki zasluži, da bi trolali, žalili ali kršili njihovo zasebnost. Ta lastnost lastniku zaslužka (Referrer) omogoča, da te uporabnike prijavi kot »lažne račune« z naslednjimi učinki: 1) sistemu Pi omogoči eno podatkovno točko iz napotitelja o tem, ali je račun ponarejen, 2) odstranitev tega oseba iz timskega klepeta za zaslužek za zasebnost pravih pionirjev v tem klepetu in 3) možnost skrivanja teh računov s seznama ekipe za zaslužke za napotitelja. Ker so ta poročila samopodatki, ki jih zahteva uporabnik, to ne bo takoj začelo učinkovati na rudarjenje, niti ne bo zamrznilo ali prepovedalo prijavljenega računa, ker lahko obstaja tudi tveganje, da uporabniki zlonamerno prijavijo dobre prave Pioneerje kot lažne račune, celo čeprav to ni v skladu z interesom poročevalca za zaslužek. V prihodnosti bo sistem Pi napotil taka poročila o ponarejenih računih teh napotiteljev z vsemi drugimi podatki, ki jih imamo za odkrivanje in ugotavljanje ponarejenih računov.
Če nekateri napotitelji nenamerno ali pomotoma poročajo o resničnem članu ekipe Pioneer, lahko razveljavite svoje poročilo, tako da tapnete sivo ikono previdno na levi strani imena člana.
Ta funkcija ni namenjena omogočanju napotiteljev, da zlonamerno poškodujejo ali ogrozijo resnične pionirje v svojih zaslužnih ekipah. Če se takšno vedenje zgodi in nam o njem poročajo, bomo upoštevali kazen za takšno vedenje.
Odstranite člane iz skupinskega klepeta, ki zasluži
Dodali smo možnost, da napotitelj odstrani člane iz njihovih klepetov, ki jih zaslužijo, kar je na voljo v spustnem meniju v zgornjem desnem kotu v sami klepetalnici ekipe za zaslužek. Ta funkcija naj bi rešila potrebo, da ima napotitelj večji nadzor nad dostopnostjo svojega klepeta za zaslužek, da zaščiti svojo zasebnost in prepreči neželeno pošto ali trolanje, glede na to, da lahko njihovo referenčno kodo uporablja vsakdo na internetu, da se pridruži svoji zaslužni ekipi . Čeprav so nekateri člani skupine, ki zaslužijo, referencu povsem neznanke, niso nujno zlonamerni lažni računi, kot je primer zgoraj, in jih zato ne bi smeli obravnavati z zgornjo funkcijo »Poročilo«.
Filtrirajte seznam članov zaslužka
Ta funkcija filtra omogoča napotitelju, da ima čistejši pogled na seznam svojih zasluženih članov ekipe. Spodnje možnosti so na voljo v spustnem meniju v zgornjem desnem kotu na seznamu skupine za zaslužek:
Prikaži vse (trenutni privzeti pogled).
Prikaži samo aktivno rudarske člane.
Skrij prijavljene člane (prikaži aktivne in neaktivne člane).
@PiCoreTeam.

Spread the word. Share this post!