Kako pa si Vi preds...
 
Notifications
Clear all

[Sticky] Kako pa si Vi predstavljate Pi?

2 Posts
2 Users
3 Likes
553 Views
abudabi
Posts: 18
Registered
Topic starter
(@abudabi)
VIP
Joined: 2 leta ago

V tem blogu bi si lahko delili različna, predvsem pozitivna, mnenja o samem projektu.

 

Danes. 4.december2020 ob 7:12am je kolega @Urbi159 na slovenskem klepetalniku

opomnil, da si je na Utube zanimivo pogledat Wesa Spencerja!

Sem si ogledal njegov pogled na PI. V več izdajah(7). Zanimiv je njegov odnos do še ene od mnogih kriptovalut na začetku... in kasneje... ravno včeraj je zadnja izdaja... je navdušen in z zanimivim razmišljanjem. Moti me le to, da je izklopil reklame... 

Poglejte si kdo in kaj je Wes Spencer 😎 .

Topic Tags
1 Reply
asling
Posts: 37
(@asling)
Member
Joined: 2 leta ago

dober dan vsem, zadnje čase vidim največ vprašanj tako v slovenskem klepetalniku, občasno tudi na forumu in na fb straneh, glede vrednosti PI - kdaj se ga bo dalo prodati.

naj takoj povem, da če ste pristopili k PI projektu samo in izključno zaradi hitrega in bogatega zaslužka, niste na pravem mestu.

PI ni izključno in samo projekt, kako ustvariti novo kripto valuto in jo čim preje poslati v uporabo, je mnogo več in kdor ne ve, naj stopi v stik s svojim vabiteljem, naj mu podrobno razloži vse. najbolj verjetno pa je, da vas je povabil nekdo z opisom, da je to ena "fajn, super stvar, zastonj in čez čas bo ful vredna" ali nekaj takega. žal, ni čisto in samo tako.

nekaterim se zdi, da se zadeva že dolgo ne premakne nikamor in počasi izgubljajo voljo in zaupanje v PI, ampak to so točno tisti, katere sem opisal že zgoraj in naj ponovim - niste na pravem mestu, če želite hitro priti do denarja.

če so nekatere valute v tem času prišle na borzo - kar ni res, zamenjujete borzo s kripto menjalnicami - so na to vplivale določeni nameni, namen PI ni samo služenje denarja in na pravo, denarno borzo, je kot prva kripto valuta vstopila tista, ki je bila prva, vsi jo poznate, kot tudi njeno izredno visoko vrednost. zakaj je tako, boste sčasoma videli sami.

nazaj k PI - kot prvo - kdo vam da denar zastonj? nihče in ga ni, razen staršev, sorodnikov, resničnih prijateljev itd.

brezplačno rudarjenje je omogočeno vsem, opozorilo, da PI ni zastonj denar, pa bi moral vedeti vsak, saj ima na voljo vse obrazložitve in navodila o tem, kaj, kako, zakaj itd je PI in nikjer ni navedeno, da je PI zastonj denar, temveč obratno.

PI projekt je že od samega začetka razdeljen na več razvojnih stopenj (faz) in trenutno je v drugi, testni stopnji.

zakaj testni? zato, ker se kot povsod tudi tu najdejo nekateri, kateri želijo izkoristiti vse, da na nezakonit način pridobijo podatke, količini pridobljenih PI in še marsikaj, za kar - da do tega ne pride - skrbijo mednarodni moderatorji in CT skupaj s skupino oseb, ki bdi samo nad tem.

povsem jasno je, da dokler ne bo vsa varnost na takšni stopnji, da bo praktično skoraj onemogočala določene nezaželene posega v PI, projekt ne bo šel v naslednjo stopnjo.

zato imajo nekateri program Node, ki je neke vrste kontrolno vozlišče in več kot je povezav med vozlišči, manj možnosti bo, da pride do zlorab. povsem varna pa ni niti ena stvar, katera je povezana v svetovno spletno omrežje, to je menda vsem jasno.

če komu ni, naj tvega in poda svoje bančne podatke na splet - v trenutku mu bo vse jasno.

zato se bo v tretji stopnji pripravljalo na to, da PI postopoma vstopi v tržni krog izmenjave in na to ne bo vplivala nikakršna želja kripto menjalnic, temveč vrednost in trdnost PI kot tudi namen uporabe PI kot kripto valute, ne nazadnje tudi povpraševanje po njem - tudi zato je med nekaterimi prišlo do zmede, kaj bo, ko bo 10 mi. in več uporabnikov in tako naprej.

samo in izključno CT odloča, kako bo potekalo, skrbi za varnost s pomočjo ne tako velikega števila oseb, kot morda mislite, brez zahtev po dodatnem denarnem vlaganju plačujejo KYC potrditve (če kdo misli, da so zastonj, potem naj gre v trgovino, vzame kar želi, blagajničarki pa naj reče, da je tako ali tako veliko kupcev v trgovini, bodo že oni poravnali strošek) delajo na tem, da projekt uspe.

rudarskim pionirjem pa prepuščajo samo eno in veličastno možnost - samo odločitev, prosto voljo, ali bodo še naprej verjeli v PI in nadaljevali s pridobivanjem katero jim omogoča brezplačen dostop, ali pa bodo zaprli svoje račune in odšli drugam, k hitrejšemu zaslužku.

ampak naj ne pozabijo - zastonj rudarjenje omogoča mnogo ponudnikov, skoraj vsi temeljijo na sistemu blokovnega veriženja, katerega je med prvimi razvila naša CT skupina, ki je ustvarila PI in ta razvoj ni nastal kar čez noč, naenkrat - za vse ostalo pa bo potrebno plačati.

brez skrbi, ne motim se, če ne drugega, vam bodo vzeli določen odstotek, ko boste želeli dvigniti svojo kripto valuto, saj tako namreč delujejo po vsem planetu vse ustanove, vseeno kako jih imenujemo, ki se ukvarja z denarjem

naj bo to običajni, rečejo mu resnični denar (fiat) ali virtualni (kripto valuta). ostanite zdravi. lp

Reply