PRAVA Pi Wallet (denarnica) je
samo na wallet.pi
Vedno preverite naslov Brskalniku Pi! Če geslo vnesete kjer koli drugje, lahko izgubite svoj Pi!
@PiCoreTeam
25. avgust – 22:11
ZAŠČITITE SVOJE GESLO, DA NE IZGUBITE PI! Vaše geslo morate vnesti SAMO v Pi Wallet na URL-ju »wallet.pi« v brskalniku Pi. Člani Pi Core Team ne bodo NIKOLI prosili Pionirje za geslo denarnice. Bodite previdni – prevaranti ustvarjajo lažne strani za prijavo v denarnico Pi (ki se pojavljajo celo na izdelkih Pi, kot je Pi Browser, z lažnimi URL-ji), da bi pridobili gesla denarnice Pionirjev in ukradli njihov Pi.
𝐊𝐘𝐂 Samo 2 odgovora dr. Nicolasa
1. Če ne prejmete povabila KYC, vas je sistem morda označil kot uporabnika, ki je bil v preteklosti povezan s preveč lažnimi računi ali drugimi kršitvami pravilnika.
Na žalost so ti primeri preloženi na poznejši pregled, ker želimo to narediti zelo previdno.
2. Prednost dajemo temu, da bodo pionirji, ki so že predložili KYC, najprej v celoti pregledani in preverjeni
(slike lahko dobite v prejšnjih objavah…)
Če bi bilo vse ok, bi bili že preverjeni in potrjeni, najmanjša napaka vas postavi v čakalno vrsto, vsekakor pa boste osebno slej kot prej dobili odgovor za dopolnitev zadev, na domačem zaslonu osebno…..
Program ambasadorja razvijalcev–
https://minepi.com/developer-ambassador/
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami
(neuradni prevod, ker nismo uradni prevajalci, se vam za vse napake iskreno opravičujemo, vedno smo tu za pomoč….. branje, sodelovanje… pa bo tudi vam pomagalo in skupnosti…, žal na nekaterih povezavah, si lahko sami prevedete , ker nimamo časa za vse… hvala za razumevanje.

Spread the word. Share this post!