POSODOBITEV OMREŽJA PI – CILJI 2024
@PiCoreTeam
27. december – 20:00
Prizadevamo si za odprto omrežje leta 2024, odvisno od treh kritičnih konkretnih pogojev. Ta monumentalni korak zahteva skupna prizadevanja pionirjev, razvijalcev skupnosti in osrednje ekipe – CoreTeam, ter nenadzorovane zunanje dejavnike. Pozorno preberite »Obvestilo« za bistvene podrobnosti, vključno z načrtom V2 za posodobljen načrt z novimi prihodnjimi odseki ‘pipeline’.
@nicolas
27. december, 22:45
Odprto omrežje leta 2024, če bodo doseženi ciljni pogoji. Sodelujmo, da to uresničimo! Za podrobnosti si oglejte aplikacijo.
(pipeline – Cevovod je paradigma, ki jo uporablja Crypto++ in omogoča pretok podatkov od vira do ‘umivalnika’. Med pretokom podatkov bodo podatki naleteli na filtre, ki jih na nek način preoblikujejo na poti do ‘umivalnika’. Vse podatke je mogoče črpati naenkrat; ali pa je podatke mogoče dušiti, da nadzorujete in omejite pretok Za več lahko malo sami raziskujete , npr. google – Definition, What is Pipeline… )
Blog – Obvestilo o omrežju: Pi-jev načrt odprtega omrežja –
https://minepi.com/blog/mainnet2024/
Dragi pionirji – od @PiCoreTeam , ampak vas lepo naprošamo, da ko zadnjo objavo, počasi preberete vse in vse povezave v objavi –
Če imate za nas posebne povratne informacije glede nedavne objave, Vas spodbujamo, da jih pošljete preko našega portala za podporo. V prvi stavek morate vključiti stavek “Odprto omrežje” – Open Network – CT bo te vloge pregledal v naslednjih nekaj dneh.
https://pinetwork.atlassian.net/…/1/group/3/create/21
Prosimo, preverite klepete – Pi Chat -Pi Core Team – Mods Q&A o migracijah, KYC itd. Announcement chat itd….
Prijazen opomnik – Upoštevajte, da to aplikacijo uporablja več kot 50+ milijonov ljudi. Naj vas ne zavedejo, da bi delili osebne podatke (kot so telefonske številke/e-poštni naslovi) z neznanci – ne pozabite na milijone njih…
(Neuradni prevod:, ker nismo uradni prevajalci, se vam za vse napake iskreno opravičujemo, vedno smo tu za pomoč….. branje, sodelovanje… pa bo tudi vam pomagalo in skupnosti…, žal na nekaterih povezavah, si lahko sami prevedete , ker nimamo časa za vse, več slik itd imate v prejšnjih objavah… hvala za razumevanje)
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami

Spread the word. Share this post!