Delite #PiFest in sodelujte na družbenih omrežjih
@PiCoreTeam
8. december – 20.56
PiFest poteka že dva dni in smo že priča neverjetni svetovni udeležbi! Pionirji iz 130 držav in regij so v našo anketo prijavili svoje lokalne trgovine s procesorjem Pi. Ste že obiskali lokalne trgovce s Pi? Časa za sodelovanje na dogodku imate samo do 11. decembra, zato tapnite »PiFest Event« za navodila in »Survey« za oddajo povezav do vaših obiskov lokalnih Pi trgovin.
@nicolas
8. December 7:41
Pionirji in trgovci: uporabite gumb ‘Deli’ v objavi na forumu Fireside, da neposredno delite svojo vsebino #PiFest na družbenih omrežjih!
Več o PiFest na začetnem zaslonu.
@nicolas
7. December 5:28
PiFest je tukaj – naš prvi Pi lokalni komercialni dogodek! Z obvestilom na začetnem zaslonu odkrijte in obiščite lokalne trgovine z letakom PiFest v vaši regiji in objavite dokazilo o svojem obisku v anketi, ki je povezana na začetnem zaslonu.
PiFest dogodek – Blog – https://minepi.com/blog/commerce-event/
Video – https://youtube.com/shorts/Kf3HOyBlvic?feature=shared
Anketa PiFest – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6ayi0EVFCQmxMCN6-zGfi41Hj6P2ufJgp0aOo31tOQdMHlg/viewform?pli=1
Prijazen opomnik – Upoštevajte, da to aplikacijo uporablja več kot 50+ milijonov ljudi. Naj vas ne zavedejo, da bi delili osebne podatke (kot so telefonske številke/e-poštni naslovi) z neznanci – ne pozabite na milijone njih…
(Neuradni prevod:, ker nismo uradni prevajalci, se vam za vse napake iskreno opravičujemo, vedno smo tu za pomoč….. branje, sodelovanje… pa bo tudi vam pomagalo in skupnosti…, žal na nekaterih povezavah, si lahko sami prevedete , ker nimamo časa za vse, več slik itd imate v prejšnjih objavah… hvala za razumevanje)
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami

Spread the word. Share this post!