@PiCoreTeam
10. september – 5:22
Pionirji, ne pozabite obdržati gesla za Pi denarnico na varnem in skrivnem. Spletna mesta tretjih oseb ali prevaranti vse pogosteje prosijo Pionirje za gesla, zato želimo Pionirje dodatno poučiti o pomenu zaščite z gesli. Najprej nikoli ne delite gesla. Če ste jo, ustvarite novo denarnico s pomočjo zgornjega gumba. Več podrobnosti preberite tudi zgoraj.
Zaščitite geslo za Pi denarnico!
Vaša geslo za Pi denarnico je kot vaš zasebni ključ za kripto denarnico. Čeprav smo trenutno v fazi Testnet s Test-Pi, bo vaša trenutna denarnica Pi zelo verjetno ista denarnica na glavnem omrežju Pi, kjer prejmete pravi Pi. Prav tako bo Pi denarnica lahko shranila ne le Pi, ampak tudi vse druge vrste kripto sredstev. Deljenje gesla za denarnico je kot predaja celotnega skrbništva nad kripto sredstvi v vaši denarnici. Zato nikoli ne delite gesla za svojo denarnico Pi. Goljufi in tretje osebe lahko z vašim geslom ukradejo ali premaknejo vsa vaša kripto sredstva, vključno s Pi. Ker Pi denarnica ni skrbniška, imate samo vi dostop do svojega gesla. Tudi Pi Core Team nima in ne bo zahteval vašega gesla.
Če ste v preteklosti nenamerno delili geslo za Pi denarnico, vam predlagamo, da prenehate uporabljati to denarnico in ustvarite novo prek gumba na začetnem zaslonu. Geslo shranite v novo denarnico! Denarnica Pi je v drugi mobilni aplikaciji Pi Network – brskalniku Pi. Gumb na celotnem zaslonu vas bo popeljal, da prenesete pravo aplikacijo Pi Browser in se tam prijavite.
Z naraščajočo priljubljenostjo omrežja Pi smo prejeli poročila, da prevaranti in spletna mesta vse pogosteje prosijo Pionirje za gesla za denarnico. Zato geslo za vašo denarnico hranite v skrivnosti in pazite na nepovezane tretje osebe. Zavedajte se katere koli osebe, spletnega mesta ali mobilne aplikacije, ki zahteva vašo geslo za Pi denarnico, in o teh dejavnostih obvestite naš portal za podporo tukaj.
Oglejte si videoposnetek serije Mods na domačem zaslonu in sledite spodnjim virom, če želite izvedeti več o delovanju Pi denarnice.
Video –
Kako ustvariti Pi denarnico
Pi Wallet Vprašanja in odgovori @nicolas
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami

Spread the word. Share this post!