Vsebina, ki ni od Core Team-a , bo kmalu na voljo!
@PiCoreTeam 19. december – 1:50
Pionir-ustvarjena vsebina na domačem zaslonu prihaja! Kot je bilo omenjeno v nedavni konvenciji Pi, Core Team načrtuje počasi odpiranje kanala na začetnem zaslonu za neodvisne ustvarjalce vsebin, ki niso Core Team, da bo Pionirjem zagotovil več vsebin v aplikaciji in en poskus preizkusiti uporabnost Pi za pozornost marketa v prihodnosti. Preberite si več zgoraj in predlagajte ustvarjalce vsebine.
Vsebina, ki ni od Core Team-a , bo kmalu na voljo!
Domači zaslon aplikacije Pi je doslej uporabljal samo Core Team za objave in organiziranje dejavnosti skupnosti. Toda Core Team namerava počasi odpreti kanal na začetnem zaslonu za več ustvarjalcev vsebin, ki niso samo od Core Team-a , da bi predvajali njihovo vsebino. To pomeni, da odslej vsebina na začetnem zaslonu ne bo vedno prihajala od Core Team-a. Izdelava takšnih vsebin je neodvisna od Core Team-a. Pogledi in informacije, ki jih nudijo pionirji ali vplivneži, so lastni in ne predstavljajo stališč ali odločitev Core Team-a. Vsebine, ki niso od Core Team-a, bomo poskušali označiti čim bolj jasno, vendar bodite pozorni na to, kdo ustvarja vsako objavo naprej.
Za vsebine, ki niso od Core Team-a, bodo na začetnem zaslonu sprva prikazane dobre kritike, predlogi in izobraževalne vsebine Pionirjev ali splošno dobrih ustvarjalcev vsebin na internetu, tudi zunaj mreže Pi, ki predstavljajo serijo kreatorjev. Zaradi mednarodne publike skupnosti Pi bodo takšne vsebine večinoma v angleščini. Kmalu bomo lansirali tudi serijo Mods, ki jo skupina moderatorjev klepeta Pi trenutno pripravlja, da bi Pionirjem ponudila izobraževalne vsebine o Pi-ju ali splošne informacije o blockchainu. To je v skladu s poslanstvom podjetja Pi, da kriptovaluto naredi bolj dostopno vsakodnevnim ljudem, ki so novi v tehnologiji, industriji in podjetju Pi. Vrsta vsebine se lahko razširi od sprva samo o Pi do bolj splošne kakovostne vsebine.
Medtem ko začetna serija vsebin v pilotnem programu Pi ne bo stala, objava Core Team-a pričakuje, da bo vključila določeno uporabo Pi za kuriranje vsebine in organiziranje dostopa ustvarjalcev, ki niso Core Team, do kanala na začetnem zaslonu, ki doseže milijone pionirjev naprej po črti. To ni le del poskusa pripomočkov Pi na pozornem trgu, temveč tudi poskuša uvesti novosti o tem, kako lahko kakovostne vsebine dosežemo in uporabimo v družabnih medijih – zamisel, ki smo jo uvedli v konvenciji Pi: redek kanal v družabnih medijih v nasprotju s trenutno obilnimi milijoni kanalov v družabnih omrežjih, kjer lahko gostijo vsi, npr. na Instagramu, YouTube. Pi redki kanal za socialne medije Pi poskuša rešiti težave s preobremenitvijo informacij in nizkim razmerjem med signalom in šumom z moderiranjem mehanizma žetonov in kuriranjem človeške množice.
Če ste ustvarjalec vsebine, ki ga zanima pilotni program serije kreatorjev, ali če želite priporočiti drugega ustvarjalca vsebine, ki mu sledite, izpolnite obrazec na začetnem zaslonu. Core Team bo pregledala vaše prispevke in se obrnila na ustvarjalca za pilotni program, če bo vsebina kakovostna in ustrezna.
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami.

Spread the word. Share this post!