@PiCoreTeam
8. december – 02:02

Osnovna stopnja rudarjenja se je prepolovila, ko je Pi presegel 10 milijonov angažiranih pionirjev! Stopnja rudarjenja se bo prilagodila z naslednjo

sejo. Prepolovitev ščiti Pijevo pomanjkanje. Rudarite po višji stopnji, medtem ko lahko. Stopnja rudarjenja se lahko pri Mainnetu prepolovi ali zniža na nič (3. faza v približno enem letu) in se prepolovi ali pade na nič, ko Pi doseže 100 milijonov angažiranih pionirjev. Ne zamudite! 🙂 Preberite našo analizo in načrte.

Padec na nič pomeni zapiranje vstopa novim pionirjem in bodo lahko pi samo kupili v kolikor ga nimajo ostali bodo lahko trgovali z njim. Seveda je plan zvišan na 100 M pionirjev. Ne zamudite vlaka in povabite vsakega, ki ga ulovite v pest s tem pomagate sebi in njemu če govorimo o obdobju parih let. Za kratko analizo če smo potrebovali za 10 M več kot 1 leto lahko potem preračunate da do 100M bo trajalalo malo dlje a vendar ne bo razmerje 10M/leto ampak je lahko tudi 30M ali več. Zakaj pi se razvija v pozitivno smer in se bo še razvijal. Bodimo še naprej del razvoja saj se nam ne mudi in je dobro počakati in kasneje uživati kot pa sedaj obupati ter obžalovati kasneje.

Srečno še naprej z nami Ekipa Slovenije.

Spread the word. Share this post!