Pi2Day – Pi2Dan 2023
Opolnomočenje pionirjev za ustvarjanje uporabnosti ekosistema
@PiCoreTeam
27. junij – 20:19
Vesel Pi2Dan 2023! Za praznovanje sodelujte v prvem Pi2Day Utility izzivu. Od 28. junija do 5. julija lahko dokončate interaktivna dejanja za odklepanje nagrad z raziskovanjem različnih komponent ekosistema Pi in prispevanjem k uporabi in ustvarjanju njegovih raznolikih pripomočkov – tapnite »Izziv«, če želite sodelovati. Preberite tudi vznemirljive objave Pi2Day omrežja Pi, naše posodobitve za drugo četrtletje in prihajajoče izdaje.
@nicolas
28. junij 17:54
Vesel Pi2Day!! Sprejmite izziv Pi Utility in pridobite nagrade za raziskovanje različnih komponent ekosistema Pi, ki prispevajo k uporabi in ustvarjanju pripomočkov ekosistema. Preberite tudi naše posodobitve za drugo četrtletje in prihajajoče izdaje v obvestilu na začetnem zaslonu.
Obvestilo – https://minepi.com/blog/pi2day2023/
Pi2Day Utility izziv – https://minepi.com/blog/pi2day-utility-challenge/
Smernice – https://minepi.com/blog/pi2day-art/
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami
(neuradni prevod, ker nismo uradni prevajalci, se vam za vse napake iskreno opravičujemo, vedno smo tu za pomoč….. branje, sodelovanje… pa bo tudi vam pomagalo in skupnosti…, žal na nekaterih povezavah, si lahko sami prevedete – prevajalniki, ker nimamo časa za vse… hvala za razumevanje in lp, več imate tudi v prejšnjih objavah tu….)

Spread the word. Share this post!