Notifications
Clear all

[Sticky] Splošno

55 Posts
11 Users
77 Likes
4,669 Views
Posts: 37
(@asling)
Member
Joined: 4 leta ago

pozdravljeni, pogrešam gumb za urejanje osebnih podatkov, ki se je aktiviral, ko si se prijavil in je izpisalo tvoje prijavno ime... vse drugo ja vrhunsko narejeno, hvala za vaš trud.

Reply
2 Replies
PiLord
Registered
(@pilord)
Joined: 4 leta ago

Member
Posts: 5

@asling Zdravo. Ko se vpišeš, imaš zgoraj v desnem kotu viden tvoj vpis. Piše takole... "Hello.... in slika. Z miško se dotakni in se ti odpre Edit Profile... tam urejaš vse potrebno. ?

Reply
bamisonic
Registered
(@bamisonic)
Joined: 4 leta ago

Member
Posts: 3

@pilorda tu sa pi lord koliko značk boš imel 🤣 🤣 🤣 

 

Reply
Posts: 47
Admin
Topic starter
(@coco195)
Eminent Member
Joined: 4 leta ago

Pi network Slovenija is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Pi network Slovenija's Zoom Meeting
Time: Oct 18, 2020 07:00 PM Budapest

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/3181493851?pwd=MVBySG1RYnRTSGVlMllWbEVZb1ZVUT09

Meeting ID: 318 149 3851
Passcode: KING

 

Reply
PiLord
Posts: 5
Registered
(@pilord)
Member
Joined: 4 leta ago

Zdravo vsem. Upam, da je bil danes ZOOM meeting uspešen za čimveč uporabnikov.

Reply
Posts: 1
(@hulkec)
New Member
Joined: 4 leta ago

Evo me ? 

Reply
Posts: 37
(@asling)
Member
Joined: 4 leta ago

po včerajšnjem srečanju (18.oktobra 2020) z zoom povezavo, bi rad povedal samo to, da je udeležba teh srečanj ne samo zanimiva, ampak tudi zaželena, kajti marsikaj se izve o stvareh, katere morda vsi rudarji ne vedo. naj začnem z avtorjem bitcoina, do danes še vedno neznanca, s psevdonimom satoshi nakamoto (za razliko o avtorjih PI valute) ki je konec oktobra oziroma v začetku novembra 2008 - glede točnega datuma si različni viri niso enotni - naznanil svoj projekt prek kriptografskega poštnega seznama ter podal specifikacijo nove valute z dokazom koncepta, podobno so naredili nam znani tvorci PI, CT ekipa. avtorji PI valute so predlagali podoben elektronski sistem, ki se bo sčasoma spremeni v gotovino, brez investicij in z možnostjo rudarjenja brez visokih vložkov v potrebno opremo, s pomočjo mobilnega telefona. glavna značilnost tega sistema je neobstoj osrednjega organa, ki ga nadzoruje, zato so kriptovalute povsem decentralizirane, natančneje - ni finančne institucije (npr. banke) ali državnega organa, ki bi zanj skrbel in to je temeljna razlika med navidezno valuto in standardnim, t. i. fiat denarjem, ki ga izdajo vlade. na te valute je treba gledati kot na logično posledico evolucije monetarnega sistema, ki se je zgodil kot potencialna izboljšava trenutnega obstoječega sistema, kot recimo pri spremembi plačilnega sredstva v zadnjih desetletjih, kot sta bili popularni valuti italijanska lira in nemška marka, katere je zamenjal današnji evro. navkljub turbulencam, ta trg virtualne valute še vedno raste in samo vprašanja časa je, kdaj bo tudi PI spremenil svoj trenutni status v uporaben denar. da se to zgodi, je potrebno sodelovanje vseh v tem omrežju. sedanji moderatorji in svetovalci PI omrežja pri nas, kateri skrbijo in delajo na našem PI omrežju, so naredili veliko. da bo kdo lažje razumel - ko je bila v času odkritelja današnje celine imenovana amerika, nekdo vprašal, kdo more postaviti jajce, da stoji pokončno, nikomur ni uspelo, samo kolumb je samo malce stisnil dno jajca in to je - stalo. na očitke, da bi to zmogel vsak, jim je odgovoril - seveda, samo zakaj to niste storili tudi vi? jasno? ljubitelji dislajkov ste kot člani ekipe dobrodošli, toda povsem nepotrebni, kajti zaradi določenih osebnih zamer in gona nasprotovanju, ki temelji, kdaj je kdo kaj koga seznanil, je merilo vaše nesposobnosti in povsem irelevantno je, kdaj je kdo začel, pomembno je, kaj je kdo v tem času, ko je PI tudi pri nas, naredil, da projekt seznani ostalim in da projekt PI uspe.

Reply
Page 2 / 9