@PiCoreTeam
16. september – 22:56
Pionirji, ocena skupnosti za naš #BuildPi2gether Hackathon je zdaj v živo! Oglejte si »Ocenite projekte« v Brainstorm -u, če želite glasujte za ali proti, za končno oddajo vsake ekipe. Tam si boste lahko ogledali njihov videoposnetek in pregledali njihovo aplikacijo v Pi Browser-ju. Za več informacij se dotaknite zgornjega gumba: 🙂
Ocena skupnosti Hackathon
Pi Hackathon zažene razvoj aplikacij skupnosti Pi na naši platformi, ki bodo spodbujale prizadevanja za izgradnjo ekosistemov in potencialno ustvarile pripomočke in infrastrukturo v resničnem življenju. Osnovna ekipa -CT, bo z veseljem upoštevala prispevek skupnosti pri odločanju o zmagovalcih/nagradah, zato poskrbite, da bo vaš glas slišan!
Za začetek ocenjevanja pojdite na Brainstorm in kliknite »Oceni projekte«, če si želite ogledati naključni seznam finalnih ekip. Ko ste si ogledali video predstavitev vsake ekipe in preizkusili aplikacijo Pi z lepljenjem URL -jev njihovih aplikacij v brskalniku Pi, glasujte Za ali glasujte Proti, na podlagi vaše diskrecije. Za vsak projekt lahko oddate en glas za ali proti, vendar ne morete oddati glasu za svoj projekt.
Za udeležence Hackathona, ki svojega projekta ne vidijo na tem seznamu, ne obupajte! Ta seznam finalistov prikazuje najbolj obetavne aplikacije, od zdaj več tisoč prejetih prijav. Samo zato, ker vaša aplikacija v tem času ni uspela, ne pomeni, da v prihodnosti ne bo uspela – dirke še ni konec. Zavedamo se, da je izgradnja uspešne, prilagodljive aplikacije z vse večjim vlekom uporabnikov dolg postopek, in še naprej bomo podpirali vaša prizadevanja za naprej.
Na splošno je Pi Hackathon naš prvi organiziran poskus omogočanja razvoja aplikacij za skupnost. Upamo, da ste uživali v tem procesu z nami, in se prepričajte, da se ponovno prijavite, ko razglasimo zmagovalce 30. septembra.
Pi, Pi Network in logotip Pi so blagovne znamke družbe Pi Community Company.
Ekipa Pi Slovenije, vedno z Vami

Spread the word. Share this post!